maanantai 23. maaliskuuta 2015

Omena kaneli kiisseli

Tässä helppo ja tosi makoisa jälkiruoka niin pienimmille kuin isommille. Täydellinen ohje kiireiselle äidille. Poikani 1v. tykkäsi tosi paljon. En laittanut ihan noin paljon sokeria, kun mehu oli aika makeaa. 







* 4-6 annosta

1 l omenatäysmehua
1 dl sokeria tai maun mukaan
3 isoa omenaa
1/2-1 tl kanelia tai 1 kanelitanko
¾ dl perunajauhoja + 1 dl vettä tai omenamehua

Kaada omenamehu ja sokeri kattilaan.
Kuori ja kuutioi omenat ja lisää ne joukkoon yhdessä kanelin tai kanelitangon kanssa. 



Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes omenat hieman kypsyvät.
Sekoita perunajauhot ja vesi tai mehu keskenään ja valuta höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen.
Anna kiehahtaa.

Poista kanelitanko.

Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti